Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Πρόσκληση συνεργασίας

 



  Την ανάγκη για συνεργασία με άλλους συλλόγους εκφράζει με το παρόν Δελτίου Τύπου ο Σύλλογος «ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΑμεΑ και ΑΣΘΕΝΩΝ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».

  Η προσφορά και η βοήθεια όλων των εθελοντών, χορηγών και δωρητών μας είναι απολύτως απαραίτητη ώστε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά στην υλοποίηση των προγραμματισμένων μας δράσεων.

  Η συνδρομή όλων μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους, την οικονομική στήριξη, συνεργασία με άλλους συλλόγους του εξωτερικού, την εθελοντική δράση σε διάφορους τομείς καθώς και τη δημοσιοποίηση του παρόντος Δελτίου Τύπου.

  Μέσα στα τρία χρόνια παρουσίας της εθελοντικής μας ομάδας στο Facebook με όνομα «Ομάδα υποστήριξης ΑμεΑ» (https://www.facebook.com/groups/578091679349593 ), με περισσότερα από 9.500 ενεργά μέλη, έχει καταστεί ξεκάθαρη πλέον η ανάγκη ύπαρξης και δραστηριοποίησης ενός φορέα, όπως είναι ο Σύλλογός μας, ο οποίος καλείται καθημερινά να καλύψει το τεράστιο κενό που έχουν αφήσει οι δημόσιες υπηρεσίες καθώς και η κοινωνία μας σε θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και τους ασθενείς.

  Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώνεται καθημερινά μέσα από τη δράση μας ότι οι πολίτες χρειάζονται ένα νομικό πρόσωπο που να υπερασπίζεται και να αναδεικνύει τα προβλήματα τους, να εκπαιδεύει και να ενημερώνει τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα να βρίσκει λύσεις στα εμπόδια και τα αδιέξοδα που διαρκώς προκύπτουν.

  Ο Σύλλογός μας είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός, σχετικά Νεοσύστατος Σύλλογος που έχει τη θέληση και την αποφασιστικότητα να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο τους αναπήρους και τους ασθενείς αλλά δυστυχώς δεν έχει τους οικονομικούς πόρους ώστε να αναλάβει σε ετήσια βάση τα έξοδα για τις δράσεις του. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην πανδημία με τον SARS-CoV-2.

  Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμαστε να ζητήσουμε τη συνδρομή και την ενίσχυση όλων σας με κάθε δυνατό τρόπο ώστε από κοινού να δημιουργήσουμε ένα πιο ελπιδοφόρο και ασφαλές μέλλον για όλα τα ‘άτομα με αναπηρία και τους ασθενείς.


Μερικές από τις πλέον στοχευμένες Δράσεις μας:

  • Κοινωνικές – Ιατρικές διαλέξεις

  • Σεμινάρια και ημερίδες

  • Συλλογή και αναδιανομή φαρμάκων και ορθοπεδικών ειδών

  • Συμβουλευτική


  Θέλουμε να ενημερώσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού πως έχουμε τη δυνατότητα να τους βοηθήσουμε σε ενημέρωση σε θέματα συντάξεων ή άλλων υποχρεώσεων τους στην Ελλάδα και πως αναζητούμε συνεργασία και με άλλους συλλόγους για ανταλλαγή απόψεων και δράσεων.


  Όλα αυτά και πολύ περισσότερα που δεν μπορούν να γραφτούν σ’ ένα δελτίο τύπου τα παρέχουμε δωρεάν χωρίς καμία κρατική ή ιδιωτική επιχορήγηση αλλά με πολλή αγάπη.


  Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια σας, η ομάδα του ΔΣ.



https://drive.google.com/file/d/1ij4_1_ZAzgkZ1B8ijjl-JgI1w2unr-Mi/view?usp=sharing




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου